HYRA TENS

Nu kan du som gravid hyra en TENS apparat. Den apparat jag hyr ut är av märket CEFAR Femina och den är skapad för att passa för gravida och kan användas som en alternativ smärtlindring under förlossningen. 

Hur fungerar det?

Det är en apparat som skickar elektriska impulser genom elektroder på huden i närheten av det smärtande området. Impulserna stimulerar de ytliga nerverna och får dem att skicka en konstant signal. Denna signal blockerar därmed andra smärtsignaler från området och förhindrar att de når hjärnan.

TENS har sedan 70-talet använts inom sjukvården för graviditets- och förlossningssmärtor, men har med goda resultat även behandlat bland annat menssmärtor, ischias, kärlkramp och postoperativa smärtor.

CEFAR FEMINA är en behändig och enkel TENS-stimulator som har utvecklats i Sverige tillsammans med läkare, barnmorskor och sjukgymnaster. Med sina fem förinställda program för smärtlindring, massage och muskelträning passar den alla dina behov.


Priser:

650kr för 4 veckors uthyrning (då ingår nya elektroder som inte lämnas tillbaka samt frakten hem till dig och returen till mig). 

Därefter 100kr/påbörjad vecka. 


Jag vill hyra en TENS! 

Under meddelande rutan anger du:

  • Din adress
  • Ditt personnummer
  • Önskad uthyrningstid- Mellan vilka datum vill du hyra tensen? (minsta uthyrningstiden är 4 veckor)

Jag återkommer till dig med bekräftelse om tensen finns inne under din önskade uthyrningstid. Finns den det så skickar jag ett avtal som du skriver ut, signerar och skickar tillbaka till mig. Det går bra att scanna eller ta en tydlig bild på det och mejla till mig. Utan signerat avtal är tensen inte bokad. 

Därefter skickar jag en faktura via Frilans Finans. 

Dina personuppgifter sparar jag under den tid du använder tjänsten, därefter tas de bort.